Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Mam problem zrobilem animacje na 45 klatkach bo mialem wlaczone 1/2 real time ale gdy renderuje mi w normalnym czasie wszystko chodzi bardzo szybko:( czy zostalo mi tylko przesuwanie kluczy? czy moge wykorzystac jakies narzedzie?:( pozdrawiam serdecznie i z gory bardzo dziekuje jesli ktos by chcial pomoc:)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A nie wystarczy w re-scale time zwiększyć ilość klatek np. dwukrotnie ? powinno pomóc

Pozdrawiam

Napisano

Jest narzędzie... nazywa się Track View.. :) A konkretnie Dope Sheet...

Tam możesz przeskalować czas... ikonka skalowania z takim zegareczkiem... zaznaczasz najpierw fragment animki (bądź całą animkę) i skalujesz ... w Twoim przypadku będzie to 200%...

Efekt... to po prostu precyzyjne przesunięcie kluczy w czasie... za jednym zamachem

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

czyli jednak zostaje mi przesowanie kluczy:( nie dobrze bardzo obawialem sie tego bo boje ze nie ogarane wszystkich kluczy i wszystko zwale bo wiele kluczy w dope sheet jest ukryte, przynajmniej tak mi sie wydaje:( Dziekuje bardzo wszsytkim za odpowiedzi i pozdrawiam

Napisano

NIE :) PIOTREK!! Ale teraz namieszałeś :) W Dope Sheet masz na samej górze w oknie z kluczami coś takeigo jak World. Na tej ścieżce są wszystkie klucze z projektu... to tam zaznacz czas i przeskaluj... nie przesuwaj kluczy ręcznie!! :) hihi!

Jakby co to pisz do mnie na GG: 5691862

Napisano
  • Autor

hehe juz dowiedzialem sie o tym jak zaczolem przesuwac a puzniej wszsytko wygladalo poprostu eeee tragicznie:) i szukalem az znalazlem:) ale bardzo dziekuje Kris_R za pomoc:) Dobrej Nocy