Gość Moize Napisano 15 Październik 2012 Napisano 15 Październik 2012 (edytowane) Witam, poszukuje modelu miasta gorzów (co jest raczej nie osiągalne), bądź modeli różnego rodzaju budynków w tym mieście. Chodzi mi o to aby były one darmowe, najlepiej z texturami, choć nie koniecznie. Znalazłem już kilka: http://sketchup.google.com/3dwarehouse/search?q=gorz%C3%B3w&styp=m&scoring=t&btnG=Wyszukaj&reps=3Z góry dzięki. Myślałem że to duże forum i szybko znajdę odpowiedź, a nie że na nim znajdują się BOTY ;>> Edytowane 16 Październik 2012 przez Moize
PMat Napisano 17 Październik 2012 Napisano 17 Październik 2012 Duże forum, ale nie oczekuj po nim ani po żadnym innym, w Polsce czy na świecie, cudów. Całe miasto w 3d, to tylko największe miasta w USA i może kilka w Europie, ale tylko centra tych miast i to pewnie nie wszystkie budynki. Oczywiście myślę tutaj o modelach sketchupowych, choć nie wiem jak z ich dostępnością i ściągalnością ( czy wszystkie z Google Eartha są udostępnione ). A tak ogólnie to warto by napisać o swoim projekcie, czy nie wiem co tam tworzysz, choć kilka szczegółów, skoro oczekujesz od ludzi udostępnienia owoców ich ciężkiej pracy.
pionix Napisano 17 Październik 2012 Napisano 17 Październik 2012 Berlin jest bardzo dobrze zrobiony. Może uda się z niego coś wyciągnąć.
Gość Moize Napisano 19 Październik 2012 Napisano 19 Październik 2012 Pochodzę własnie z gorzowa, znam to miasto bardzo dobrze, dlatego szukam wszystkiego co z im związane :) Co do planów to zamierzam podmienić wiele modeli w gta sa adreas i spróbować wymodzić zupełnie nowa grę w pewnym sensie...jeśli to nie wyjdzie, to możliwe ze tylko podmienię modele, stworze gamemod i wszystko wrzucę na serwer MTA....ardzo odległe czasy, dlatego nie pisze o tym zbytio :) Po za tym tak jak napisałem, nie wierzyłem że ktoś zrobił całe miasto ;) "Całe miasto w 3d, to tylko największe miasta w USA i może kilka w Europie, ale tylko centra tych miast i to pewnie nie wszystkie budynki."
Rekomendowane odpowiedzi