Piotr Dobosz Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 Witam mam taki drobny problem przetrasportowalem mojego bipeda do innej sceny i jest starsznie Maly:( chcialbym go powiekszyc ale takie opcje jak scale wogole nie dziala na bipeda:( co nalezy zrobic? z gory bardzo dziekuje:)
KLICEK Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 wejsc w opcje zmiany pozy bipeda zjechac na dol i jest tam take cos jak wysokosc kliknac lewym przyciskiem na to wcisnac kilka razy backspace albo del i wpisac wartosc ktora chcemy uszyska lub kliknac na strzaleczkach rowniez lewym przyciskiem i pociagnac myszke do gory i patrzec w viewportach o ile powiekszyl sie na biped Zycze powodzenia i wierze ze ci sie uda !
kozioo Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 A nie bedzie łatwiej po prostu przetransportowac sceny do bipeda? :]
Piotr Dobosz Napisano 10 Sierpień 2004 Autor Napisano 10 Sierpień 2004 klicek masz racje:) sorki nie pomyslalem o tym calkowicie. myslalem ze nie mozna zminiac rozmiarow Bipeda po uruchominiu klatek kluczowych:( oj glupi jestem glupi:) sorki za ten post:( Dziekuje chlopaki bardzo za pomoc:)
THE MANYSH TRAFO Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 jak nie wcisniesz Figure mode to niewiele sie da zrobic z bipetem
Rekomendowane odpowiedzi