Napisano 29 Październik 201212 l Ha! Już jest. Tym razem zabrałem się za filmik z pierwszego wpisu na moim blogu. Rozebrałem na części dwa z czterech emiterów. Jest też konkurs oraz coś dla hodowców jeży. Konkurs rozstrzygany będzie w komentarzach pod wpisem na blogu. Zapraszam do oglądania:
Napisano 4 Listopad 201212 l Super. Szkoda, ze takie krotkie. Informacie o hodowli jeza w 45minucie - bezcenne. Tak lepiej Adek? Edytowane 4 Listopad 201212 l przez ZbyszekLLL
Napisano 4 Listopad 201212 l Ale się stales hejterem Zbyszek. Pokaż to w 3min. Nagraj. To tutoriale dla początkujących. Jeśli jesteś w stanie przekazać w 3min ja czekam. Bo czasu nie mam za dużo, a 3min mogę poświęcić. -- Wysłano z telefonu
Napisano 4 Listopad 201212 l Autor Może jeszcze do końca mi to nie wychodzi, ale mówię tyle, bo chcę, by ludzie nie tylko potrafili powtórzyć to co jest w tutorialu pokazane, ale żeby zrozumieli co do czego służy i mogli potem wykorzystać tę wiedzę do swojej kreatywnej pracy. Zdaję sobie sprawę, że do Nicka Campbella albo Andrzeja Kramera bardzo mi daleko, ale od czegoś trzeba zacząć ;)