ignitioner Napisano 30 Październik 2012 Share Napisano 30 Październik 2012 Witam wszystkich:) czekam na konstruktywna krytyke:) Co zmienic co dorysowac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 30 Październik 2012 Share Napisano 30 Październik 2012 Co zmienic co dorysowac:) Błond w tytóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 30 Październik 2012 Share Napisano 30 Październik 2012 1. Ten porzuć 2. Rysuj dalej, ćwicz co tylko się da 3. Odpuść sobie te bazgrołowe podpisy bo tylko się pogrążasz. ;) 4. Witam na forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 Za czarno, za płasko i te drzewa w dolnej części obrazka za małe. Narysuj coś prostszego, z fotki lub natury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ignitioner Napisano 7 Listopad 2012 Autor Share Napisano 7 Listopad 2012 Jestem Ciekaw opinii odnośnie tego obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ignitioner Napisano 7 Listopad 2012 Autor Share Napisano 7 Listopad 2012 przed po Wiem jest podobny na '9' ale musialem wyrzucic to z siebie. - - - Updated - - - scetch book Cały czas próbuje połączyc swoja cienką długopisową linie z tabletem, może naprowadzicie mnie jakoś? - - - Updated - - - RedFox na konkurs peta - - - Updated - - - Pioneeer:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ignitioner Napisano 7 Listopad 2012 Autor Share Napisano 7 Listopad 2012 Troche sztuki tradycyjnej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi