Napisano 31 Październik 201212 l Witam ! Mieszkanie przygotowane wcześniej do spaceru wirtualnego ale po kilku miesiącach zdecydowałem przerenderować co ciekawsze ujęcia. Wiele z użytych modeli pochodzi z kolekcji Evermotion i przez braki w czasie nie dałem rady podrasować materiałów co jest czasami widoczne. Miłego oglądania i krytykowania ;o) Edytowane 31 Październik 201212 l przez masa
Napisano 7 Listopad 201212 l Na temat samego designu nie będę się wypowiadał bo nie jestem znawcą w tym temacie ;) Bardzo ładne rendery. No może jeśli miałbym się czepiać to w kuchni i w korytarzu nie leży mi taki przechylony widok. Materiały/shadery są bardzo dobre. W pierwszym prosiłoby się może żeby od słońca wnętrze było wypełnione cieplejszym kolorem.
Napisano 9 Listopad 201212 l Autor Dzięki za komentarz pionix, Design własny ale też nie jestem w tej dziedzinie specjalistą - oparłem się na prawdziwych wnętrzach znalezionych w necie i na modelach, które w głównej mierze posiadałem. Z przechylonymi widokami był eksperyment żeby złamać prostotę ścian co w krótkiej animacji z tego mieszkania wydaje mi się, że akurat fajnie wyszło. Kolorystyka salonu jaką sobie założyłem miała być zimna biel z czarnymi i zielonymi dodatkami. Ta zimna biel miała kontrastować z ciepłym sztucznym oświetleniem. Pozdr
Napisano 29 Listopad 201212 l wg mnie kolorystyka salonu jest najlepsza w tym zestawieniu pomieszczeń - zielenina równoważy chłodne kolory, a gołębi odcień dywanika cudny; wyrzuciłabym tylko halogenki nad ścianką tv, zostawiając tylko te świecące na ścianę ceglaną; w tej tonacji podrasowałabym jadalnię - zasłonki odrobinę bardziej nasycony odcień, obrazek i wazonik są trochę przypadkowe, podobnie lampa Groka... za gruba fuga w ceglanej ścianie; w pierwszej łazience umywalki wydają się zbyt delikatne do blatu i wc-tów obok + zrezygnowałabym z krzyża na ścianie ;) pomieszczenie kuchni wydaje się oderwane skalą od reszty mieszkania (za mały ciąg roboczy itp.) - jak to koncept i Ci się chce :) to zmień układ pomieszczenia, aby zorganizować jakąś porządną kuchnię do tej wielkości mieszkania; sypialnia z zygzakami - obrazek w mazaje to już trochę za dużo dobrego, lampa za krzesłem upchana i znowu na suficie uparciuch wisi, czerwone "wisienki" smaczne; obrazek nr 8 - fajne buty :cool: sypialnia z fioletem - chyba przyłożyłabym czołem w kinkiecik ;) nie mniej 90% społeczeństwa kupi ten klimat ostatnia łazienka - zmieniłabym tylko płytki posadzki rendery jakościowo bardzo przyjemne, pozdr
Napisano 31 Styczeń 201312 l Autor urra urra: dzięki za komentarze do wizualizacji. Projekt był robiony dość szybko a na dodatek odłożyłem go już do archiwum i zająłem się kolejnymi.