Matchias Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 (edytowane) Taki halloweenowy klimat Edytowane 3 Listopad 2012 przez Matchias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 wygląda jak trup, ale zęby chcą gryść :P fajne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 3 Listopad 2012 Autor Share Napisano 3 Listopad 2012 Dzięki gregory za posta, Zmieniłem linę, obrazek podmieniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karkosik Napisano 3 Listopad 2012 Share Napisano 3 Listopad 2012 Wg. mnie powinieneś troche popracować nad światłem - tak świecący księżyc rzuciłby mocne konturowe światło. Do tego materiały - Na ten rękaw mógłbyś rzucić jakiegoś mocnego bumpa, a nawet pokusić się o displacement. Maska natomiast bardzo mi sie podoba - fajny szejder. Ale drzewo już mógłbyś nieco dokładniej wymodzić ;) Myślę jednak, że to miała być szybka "jedniodniówka" , czyż nie? Dlatego rozumiem te niedociągnięcia. Pozwoliłem sobie też na małe postpro (jak coś to pisz to odrazu usuwam): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi