gruber Napisano 14 Listopad 2012 Napisano 14 Listopad 2012 (edytowane) Scenka wykonana dziś, w przerwie między pracą a pracą. Może zaczątek czegoś większego więc wrzucam do wip:) Modele moje, babeczka z viz-people (średnio mi się podoba,ale lepszej nie znalazłem). max + vray + ps [ATTACH=CONFIG]88134[/ATTACH] Edytowane 14 Listopad 2012 przez gruber
odnetniN Napisano 14 Listopad 2012 Napisano 14 Listopad 2012 Hej, fajna przerwa :D Sciana ma za duzego bumpa/reflection Podłoże tez ma za mocne odbicia, babeczka nie siedzi na fotelu a lewituje, kable od zarowek dziwnie wygladaja :P Z fajnych rzeczy to fotel i kompozycja :) pzdr.
plasti Napisano 14 Listopad 2012 Napisano 14 Listopad 2012 widac ze szybki bo ksiazki nawet mapowania na kartkach nie maja, calkiem spoko
feliks Napisano 14 Listopad 2012 Napisano 14 Listopad 2012 Mnie się podoba. Jedynie kable oraz lewitująca babka rzuca się w oczy. Kable można szybko poprawić a z babką już nie będzie tak prosto.
gruber Napisano 14 Listopad 2012 Autor Napisano 14 Listopad 2012 Dzięki za komenty:) Co znaczy,ze kable dziwnie wyglądają? chodzi o to,że są tak dziwnie poskręcane? Może jutro uda mi się tą scenke jeszcze przerenderować. Z jeśli nie znajdę lepszej babeczki to usunę ją całkiem. Ta średnio mi się podoba
biszkopte Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 wywal babkę i wstaw coś bardziej w negliżu :) jakiegoś vampiszona hehe
Rekomendowane odpowiedzi