Napisano 14 Listopad 201212 l Scenka wykonana dziś, w przerwie między pracą a pracą. Może zaczątek czegoś większego więc wrzucam do wip:) Modele moje, babeczka z viz-people (średnio mi się podoba,ale lepszej nie znalazłem). max + vray + ps [ATTACH=CONFIG]88134[/ATTACH] Edytowane 14 Listopad 201212 l przez gruber
Napisano 14 Listopad 201212 l Hej, fajna przerwa :D Sciana ma za duzego bumpa/reflection Podłoże tez ma za mocne odbicia, babeczka nie siedzi na fotelu a lewituje, kable od zarowek dziwnie wygladaja :P Z fajnych rzeczy to fotel i kompozycja :) pzdr.
Napisano 14 Listopad 201212 l widac ze szybki bo ksiazki nawet mapowania na kartkach nie maja, calkiem spoko
Napisano 14 Listopad 201212 l Mnie się podoba. Jedynie kable oraz lewitująca babka rzuca się w oczy. Kable można szybko poprawić a z babką już nie będzie tak prosto.
Napisano 14 Listopad 201212 l Autor Dzięki za komenty:) Co znaczy,ze kable dziwnie wyglądają? chodzi o to,że są tak dziwnie poskręcane? Może jutro uda mi się tą scenke jeszcze przerenderować. Z jeśli nie znajdę lepszej babeczki to usunę ją całkiem. Ta średnio mi się podoba