Napisano 12 Sierpień 200420 l Dzisiaj mi się coś dziwnego przytrafilo ... Z Viseo posta renderowałem do avi element z glow ... a tu mi zasilanie zanikło ... odpaliłem jak tylko znów pojawił się zasilanie ... i teraz gdy klikne w: "add image output event" by zapisywał do avi ... kaput - max znika :( ... pomyślałem że z powodu braku prądu w czasie renderingu coś się uszkodziło ale po ponownej instalacji maxa ciągle max znika ... ktoś wie jak temu zaradzić? Edycja: Dodam że wszystko działa ... i do wszystkiego moge wyrenderować tylko nie do avi
Napisano 13 Sierpień 200420 l Napisz którego masz maxa bo jeżeli 6 to on ma taką wrodzaną wadę renderu do avi, poszukaj w newsach na max3d łatki o nazwie avi.bmi, ściągnij, przegraj do folderu stdplugs i wszystko powinno być ok.
Napisano 13 Sierpień 200420 l Autor Napisz którego masz maxa bo jeżeli 6 to on ma taką wrodzaną wadę renderu do avi, poszukaj w newsach na max3d łatki o nazwie avi.bmi, ściągnij, przegraj do folderu stdplugs i wszystko powinno być ok. Słyszałem o tym ... ale jakoś mi wyleciało z głowy ... o to chodziło ... render działa ... dzięki :)