drumratio Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 Witam Prosze o pomoc Chce zmerdzować scene A do sceny B i muszę własnie obrócić scene B. Efekt wychdzi bardzo dziwny-scena sie obraca ale niektóre wazne jej elementy nie zmieniaja pozycji albo zmieniaja ja w jakis inny sposób niezgodny np. z rotate o 90 st. Drugi dziwny efekt to - kamery zmieniają swoją orientację - przekreracja sie dziwnie na prawo albo lewo... W hierarchi mam odblokowane wszystko i to raczej nie problem zablokowania osi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 a spróbuj zgrupować te obiekty, które chcesz mergować, może to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 albo stworz obiekt dummy i podlinkuj wszytko do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drumratio Napisano 7 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2012 dzięki za sugestie, ale nie pomaga, problem obszedłem innym rozłożeniem sceny na grupy itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi