badassky Napisano 14 Grudzień 2012 Napisano 14 Grudzień 2012 No i znowu próbuję ;) Jak sądzicie ma to jakiś sens pod względem kompozycji. ( chodzi o to, że rycerz jest blisko znalezienia swej lubej, na ziemi jeszcze będę jego znaki)
karola-j Napisano 14 Grudzień 2012 Napisano 14 Grudzień 2012 Jeżeli znaki będą znajdować się na ziemi, może warto kompozycyjnie położyć większy nacisk właśnie na nią? Wydaje mi się, że teraz za dużo miejsca poświęciłeś przestrzeni nad postacią, chyba, że tam również planujesz coś zamieścić.
atheg Napisano 14 Grudzień 2012 Napisano 14 Grudzień 2012 Wydaje mi się, że "oddech" nad postacia nigdy ni e szkodzi za bardzo. Natomiast jeśli znaki będą na ziemi to czemu bohater patrzy gdzies poza kadr, a nie na nie? Czy może duma nad sensem znaków? Warto przemysleć.
badassky Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Napisano 14 Grudzień 2012 Dobrze prawicie. Już się nad tym zastanawiałem i rozważam jeszcze opcje, w której postać trzyma ślady w ręku. Wtedy może ta zaduma by pasowała.
Rekomendowane odpowiedzi