Poison mar Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 Witam, mam pewien problem, zrobiłem sobie prostą stronkę we Flashu, tak poza tym znam flasha na tyle tylko ile potrzebowałem w stronce, kodu praktycznie nie znam, no i wg pewnego poradnika wykonałem preloadera do tego MovieClipu, i problem w tym, że nie preloader mi nie działa jak powinien, i jeżeli byłaby taka możliwość to posłał bym ten plik samego preloadera do sprawdzenia, a sama stronka ma adres http://www.republika.pl/poison_portfolio
boner2 Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 wejdz na strone http://www.flashzone.pl/ tazm takie rzeczy robia na lajcie :) ale sprawdz najpierw czy w kodzie tego preloadera jest nazwa tego movie klipu jesli tak to musi on miec taka nazwe do jakiej sie odnosi kod jest to dosc czesty blad :)
Poison mar Napisano 15 Sierpień 2004 Autor Napisano 15 Sierpień 2004 nazwa jest dobra bo on mi załaduje stronke tylko nie wyskakuje okienko samego ładowania z paskiem
chveti Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 a co do strony to nie rób takich buttonów bo się ludzie z celowaniem męczą zrób biały kwadrat a na nim tekst i przekonwertuj na buttona :)
leander Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 Nie da sie wykonac preloadera na konkretny MC, mozesz to zrobic na konkretna klatke. Zreszta na jedno wychodzi. Podaj moze swoj kod to zweryfikujemy co jest nie tak.
Huter Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 a co do strony to nie rób takich buttonów bo się ludzie z celowaniem męczą zrób biały kwadrat a na nim tekst i przekonwertuj na buttona :) A nie lepiej w klatce hit dać kwadrat o wymiarach napisu?
sly Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 fajna ta stronka... konsekwentna... chociaż trochę mało prac.. no i można by popracować nad textami... - polskie znaki...) pozdrawiam
Poison mar Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Napisano 24 Sierpień 2004 Co do guzików to macie rację :), ale jak to chwyciłem jak to prosto robić to nie chciało mi się już poprawiać, to jest moja pierwsza stronka, więc do następnych nabrałem już w pewnym stopniu doświadczenia... pozdrawiam
Poison mar Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Napisano 24 Sierpień 2004 aha, no a preloadera już mam...jakoś go stworzyłem przy pomocy tutków...
Rekomendowane odpowiedzi