LDerda Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 3ds + vray i ciut szopa. Nie spędziłem dużo czasu w grafice (póki co mam nadzieję) więc prosze jechać po mnie aż się naucze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Dobre podejcie do sprawy ( Twoje wyznanie ) I wiesz? Na wet fajne to :) Ale materialy do bani, metalic na jaszczurce to nie to. Tez troche od rzeczy piszesz "póki co mam nadzieję" - masz marzenia to wal, spelania sie, bank :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LDerda Napisano 17 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2012 "póki co mam nadzieję" czyli, że spędze go więcej w grafice :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 heh, mam nieodparte wrazenie ze LDerda to Bollitic :))) fajny jaszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 fajny jaszczur A właśnie że nie, bo płaz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 A właśnie że nie, bo płaz;) metafora taka:D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 A co teraz mysli LDerda ? Plasti uspokuj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 A co teraz mysli LDerda ? Plasti uspokuj sie a nie wiem jasnowidzem nie jestem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LDerda Napisano 18 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2012 Już się pogubił w rozmowie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi