latos Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 Witam Mam problemik z HDR Light Studio, mianowicie, proste modele mogę do niego exportować ale gdy chcę exportować coś bardziej skomplikowanego(samochód) w programie jest wczytywanie modelu (taka kulka na podglądzie) dochodzi do połowy i wywala komunikat,że HDRLightStudio przestał działać. Wie ktoś kto może być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 A może importuj samą karoserię + szyby, ja tak robiłem budując studio do renderu autka, miałem bodajże taki sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2012 Okej metodą prób i błędów okazało się ,że model był po prostu zbyt duży gabarytowo, ale w sumie z dema i tak nic nie mogę przetestować, bo rednerowanie HDRki jest zablokowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi