Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, przedstawiam wykonaną jakiś czas temu wizkę pokoju dziecięcego. Miało być maxymalnie przytulnie i w stylu Holendersko-Norweskim.

Soft standardowo: 3ds-max, Vray, PS

3 Dni roboty

b.jpg

Pozdrawiam

Edytowane przez Orangegraphics

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo fajne. podobają mi się Twoje materiały. najlepszy ten ręcznik z misiem :)

mam pytanie. Czy Ty dajesz falloff na ścianę i meble?

gdybym miał się czepić czegoś, to tego co chyba prawie każdy robi - krople na szybie są za duże. Wydaje mi się, że przy takich rozmiarach nie trzymałyby się na szybie.

pikselowany zegarek też bardzo fajny. ogólnie bardzo fajna praca.

Napisano
  • Autor

hmm, krople na szybie, może żeczywiście troszeczkę za duże, zwrócę na to uwagę następnym razem.

Nie daje falloff-a na ścianę, po prostu bump i leciutki reflect z glossiness około 0,5-0,6

Napisano

hej,

fajna wizka, lekki bałagan w scenie, co może lekko dekoncentrować widza, ale specjalnie nie przeszkadza :)

misiak w łóżeczku wygląda słabo, ślepy by go lepiej wymodelować :}

Ogólnie fajny klimat obrazka, wszystko wygląda .... lekko wilgotnie przez reflekt na ścianach/ podłodze i te krople na szybie, inaczej mówiąc wygląda super :)

Jak chcesz żeby było przytulnie to może w postpro dodać lekki róż na obrazek, i jakieś lekkie miłe kolory, pomarańczowy czy fioletowy :)

salut.

Napisano

rozumiem. Dzięki za odp. takie Ci to wszystko wyszło... miękkie :-) stąd moje pytanie.

Napisano
  • Autor

Dzięki indian, misiak naprawdę masakra;) hehe, dzięki za fajne pluszaki;)

co do korekcji mocniejszej kolorów to odpadała ponieważ klientowi zależało na wybarwieniu płyt mebli

Napisano

Wg mnie jeśli miałoby być przytulnie to wyszło trochę za chłodno. Ale ogólnie bardzo fajna wizka.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności