Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich,opisze problem szczegółowo,bo wszystko co zalecano na innych forach wykonałem,lecz bez skutku,gdy ostatnim razem używałem Maxa,zawiesił mi się system,po restarcie odpaliłem 3ds i wyskoczył błąd że licencja jest uszkodzona,i mam tydzień na jej uaktualnienie,zrobiłem to odrazu,wyskoczył błąd 20,(pisało coś o tym że licencja nie morze zostać odnaleziona,czy coś w tym stylu).Po re instalacji nawet nie trzeba było wpisywać danych licencji,bo od razu ponownie wyskoczył The software license checkout failed Error 20.Na Area autodesk com był taki sam wątek z problemem jak mój,przypomniałem sobie że wystarczyło usunąć kilka folderów,i ponownie zainstalować program,wszystko było by ok,gdyby nie fakt że podczas installacji kolejne dwa błędy,,Error 1606. Could not access network location'' i odziwo gdy wpadłem na pomysł aby odłączyć internet zamiast pierwszego pojawił się ,,Error 1314 the specified path is unavailable''.Na forum windows był artykuł o edycji wpisów do rejestru jeżeli różniły się od zamieszczonej tabeli,nic nie pomogło bo z rejestrem jest wszystko dobrze.Co zrobić w tej sytuacji?Koniecznie proszę o odpowiedź jeśli wiecie jak to naprawić.Poza re instalacją systemu oczywiście.

• Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi