Seremiak Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 a mianowicie niemoge znalezc materiału kamienia zeby go zaladowac na moją fontanne w material editor go niema a w opjach materialu taki jest ale niemoge go zaladowac jak to zrobic please pomozcie??????????????
Piotr Dobosz Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 nie wiem moze jestem idiota ale nie wiem o co CI chodzi:( masz w scenie material tak? ale nie masz go w material editor?
SansSerif Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 sorry ale ja nie jestem w temacie, jaka fontanne? :] ha piotrek mnie wyprzedzil.
Loono Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 w Material Editor masz przycisk GET MATERIAL (strzaleczka wskazujaca na kulke). Klikasz, dajesz Material Library i tam masz jakies kamienie. jeju
Marcin Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 eeeee w Material edytor ? a moze ci chodzi o zaladowanie textury z pliku ? bo jak i skad chcesz w ME wziac material .... nie myl pojecia Textury z Materialem :P
Seremiak Napisano 15 Sierpień 2004 Autor Napisano 15 Sierpień 2004 a sorki ze tak zamieszałem w temacie ale sam juz sie pogubilem.
Rekomendowane odpowiedzi