Orangegraphics Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Hej, przedstawiam mały projekt zrobiony ostatnio for fun: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 opona super, felga slaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peerbe111 Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Felga wygląda jak by nie miała grubości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 W pomniejszeniu pierwszy render słabo wyglądał... Aż byłem zaskoczony, że takiego przeciętniaka wypuściłeś. Ale po powiększeniu wyszedł detal i zaczeło to wyglądać! Reszta renderków już bez powiększania widać że pierwsza klasa :) Rzeczywiście coś jest z felgą ale materiał opony miażdży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illusion Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 Całkiem ładnie, materiały bardzo udane, ale model opony powiedziałbym trochę odstaje od reszty - zwłaszcza mapowanie po bokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlipek Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 Opona wyszła Tobie rewelacyjne. Felga trochę gorzej. Ale materiał gumy i wypuklenia wyglądają naprawdę bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 3 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2013 dziekuje wszystkim za komentarze, co to znaczy ze felga wyszla gorzej? jakieś konkretne uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 A mi się felga podoba za to opona mniej :) Wydaje mi się ze mapka, którą dałeś na sidewall nie pasuje do tak niskiego profilu opony i za bardzo wchodzi na bieżnik. A w życiu jest właśnie na odwrót:) Bieżnik powinien lekko zachodzić na boki opony. Materiały fajnie wyszły. Wysyłane z mojego GT-N8000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 5 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2013 Dzięki bardzo za uwagi, postaram się przy okazji kiedyś poprawić te elementy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 ... co to znaczy ze felga wyszla gorzej? jakieś konkretne uwagi? no material felgi nie przypomina aluminium, bardziej cos pomiedzy plastikiem a szklem IMHO, pomysl? material bardziej matowy z wyzszym glossem, moze jakis blend mat, i bardziej szczegolowe studio powinno dac lepszy rezultat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2013 Ok, dzięki, będe miał to na uwadze przy dalszych pracach związanych z tymi kołami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi