pkomis Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 (edytowane) Patrząc na możliwości Z brush chciałem spróbować swoich sił z tym programem :) . Bryła sztyleta zrobiona w Maxie , frezy w z brushu , silnik renderujący v ray:) upiększenie w Photoshopie:) Jechać po mnie:P:P:P::P Edytowane 3 Styczeń 2013 przez pkomis Literowka w tytule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 3 Styczeń 2013 Share Napisano 3 Styczeń 2013 z tego co pamietam z filmu to fiolka w raczce sztyletu byla szklana a w srodku byl piasek model bardzo fajny, render juz trochu gorszy i btw masz literowke w nazwie watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 zgadzam się z plati. gdybyś zrobił jakieś tornado z piasku w szklanej a nie renrnej obudowie to byłoby o niebo lepiej no i inna prezentacja. noż na pustyni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkomis Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2013 Dzięki za cenne uwagi. Rzeczywiście orginał sztyletu wygląda troszkę inaczej:) Może jak znajdę troszkę czasu to poprawię rendery:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Biale jednolite tlo nie jest mile dla oka :), a tak to w sumie nawet mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi