Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hej. Chciałem sobie powrócić do maxa (może tym razem, uda mi się przy nim zostać na dłużej?), i od samego początku mam problem. Jak w tym nowym oknie materiałów, wklepać tego mojego blueprinta na plane'a? Kombinuje kombinuje i nie moge nic skombinować... (mam Maxa 2013, bo ściagjąc ze strny autodesku wersje studencką, miałem wybór 2010 do 2013, wziąłem najnowszą, przy okazji zobaczyć jak się interfejs zmienił ;p)

1qissz.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 788
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

musisz mape pod diffuse jakiegos materialy podlaczyc i dopiero ten material nalozyc na plane.

Napisano

Wizzardius możesz sobie włączyć stary wygląd okna materiałów jeśli w nowym się nie możesz połapać. Możesz to zmieniać na górze na pasku gdzie masz "Modes" (przynajmniej tak jest w maxe 2012, ale pewnie w 2013 też)

Napisano
  • Autor

Oglądam Twojego tuta odnośnie Passata (bardzo mi się ten tutorial podoba (póki co ;x)), ale mam ejden problem. Po nałożeniu meshsmootha i przekonwertowaniu tego do editable poly (czyli po zagęszczeniu siatki) nie moge wgl manipulować siatką. Tzn moge zaznaczyć np vertexa ale nie moge go przesunąc, bo nie mam tych 3 strzałeczek. O co chodzi?

EDIT: Nacisnąłem X i marker mi zniknął. Problem solved. Temat ogólnie można zamknąć, wielkie dzięki za pomoc i za tutorial na passacika.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.