Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam Moge kupić QUADRO4 550XGL za 300zł + 80zł za kabel do monitora

co myśliće o takiej tranzakcji. Opłaca sie? I wogóle co sądzicie o tej karcie?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

myślę że jest to bardzo odpowiednia karta do 3d , wg.mnie do takiej gry jak DigitalWorld jest za dobra.....z tego co się dowiedziałem jest średniej klasy w sród kart graficznych do stacjii roboczych ale ja bym kupił bez wahania za 300 zł

Napisano
  • Autor

dzięki za wszystko

kupie raczej na pewno szkoda troche że kabel kosztuje 80zł no ale co tam

karta w sklepie przecież kosztuje 1500zł

Napisano

Tylko tam wiesz, cudów to się nie spodziewaj. Sercem tej karty jest gf4 mx (chociaż w sumie powinno się mówić na odwrót), a to super wydajna jednostka nie była. Nie mniej - 300 zeta to śmiało. A jeśli mogę spytać - ten kabel do monitora, to o co z nim chodzi?

Napisano
  • Autor

z tym kablem chodzi o to że karta ma specjalne wyjście do którego podłączyć można kabel z wyjściem na 2 zwykłe monitory lub 2 LCD. Widziałeś gdzieś może jakieś testy tej karty nie tylko w Maxie czy Cad ale też w 3d marku i grach?

Napisano

eeeee...... Linka Ci nie dam, gdyż nie ma konkretnego adresu - wyświetla się http://www.benchmark.pl. I tam masz pójść. Wskakujesz w recenzje sprzętu i tam w polu rozwijanym będziesz miał karty graficzne i tam jest Twój cel, wybierasz nVidia Quadro, reszte powinieneś dać radę sam.

Napisano

Czlowieku kupuj , kupuj i jeszcze raz kupuj:] To naprawde dobra karta.za 300 zl uuuuu... Moj kumpel kupil... no wlasnie on kupil sobie radeona jakiegos a potem zobaczyl ze jego matka w pracy ma lepsza karte (quadro4 550xgl) i podmienil je:D No niemaly mialem ubaw jak to uslyszalem:D Ale jesli chodzi o sama karte to dziala bez problemu. hmm na przyklad Sw: Knights of the old republic smiga w najwyzszych detalach niczym odrzutowiec.