czaps Napisano 10 Styczeń 2013 Napisano 10 Styczeń 2013 (edytowane) Nie wiem czy ktoś wrzucał już listę filmów nominowanych do Oscara za 2012 rok ale jakby coś podaje linka : http://oscar.go.com/nominees pozdro czaps Edytowane 11 Styczeń 2013 przez czaps
Papa Pio Napisano 14 Styczeń 2013 Napisano 14 Styczeń 2013 Nie mam pełnego obrazu bo nie wszystko widziałem, ale Niedźwiadek Mordu z "Brave" mnie po prostu zmiażdżył, ze płaczę do dziś :D
suntzu Napisano 17 Styczeń 2013 Napisano 17 Styczeń 2013 Snow White and the Huntsman WFT!!! Oscar za żołnierzy rozpadających się w kosteczki? Po john-ie carterze jechali, jak po burej suce, ale film przeznaczony nie dla starszych widzów jak Shrek tylko najmłodszych. Moim zdaniem efekty w nim były świetne. Hobbit>Cloud Atlas=>Avengers/John Carter> Battleship>Prometheus/ Abraham Lincoln: Vampire Hunter Jeżeli prometeusz dostał nominację to czemu Moon miałby nie dostać?. Nie oglądałem Lincolna (spilberga), Life of Pi ----------------------- Zdecydowanie Atlas Chmur to film w którym wiele scen było inspirujących, nowych, ciekawych, dynamicznych, spokojnych. Świat Tolkiena miał już swojego oskara. Avengersi to masówka jak John Carter. Samymi nominacjami można wykluczyć bardzo dobry film. Wiadomo, że jak film nie ma oskarów to jego historia przepada.
Rekomendowane odpowiedzi