Kapitan As Napisano 12 Styczeń 2013 Napisano 12 Styczeń 2013 Witam, Testuję Zbrusha i już na wstępie mnie zniechęca, bo nie chce ze mną współpracować :confused: Wyłączam w Preferencjach opcję uruchamiania LightBox'a przy starcie programu, ale mimo to uruchamia się za każdym razem, jak włączę program. Dodatkowo irytuje mnie brak możliwości ustawienia widoku programu po prostu w takiej formie, jak widać każdy inny program, czyli na pełnym ekranie z widocznym paskiem zadań. I za każdym razem po uruchomieniu Zbrusha muszę manualnie rozciągać okno programu. Czy da się temu jakoś zaradzić??
rice Napisano 12 Styczeń 2013 Napisano 12 Styczeń 2013 Tez mnie ten lightbox wkurza (mozna go zamknac skrotem ","), to samo z ustawianiem tła bez tego durnego gradienu i z ustawieniem domyślnie większego płótna. Pełny ekran bez widocznego paska zadań, akurat to jest zaleta ;] Podłączam się do pytania "Czy da się temu jakoś zaradzić?? " pozdrawiam
Kapitan As Napisano 12 Styczeń 2013 Autor Napisano 12 Styczeń 2013 Dobra, rozwikłałem tą łamigłówkę, sama zmiana preferencji nie wystarcza, trzeba jeszcze zapisać ustawienia. Preferences > Config > Store Config
Monio Napisano 29 Styczeń 2013 Napisano 29 Styczeń 2013 Rice- Save Startup Doc? Wyłączasz gradient, ustawiasz rozmiar jak trzeba, zapisujesz i zawsze będzie ci się taki dokument odpalał.
Rekomendowane odpowiedzi