Pawlito Napisano 15 Styczeń 2013 Napisano 15 Styczeń 2013 (edytowane) Witajcie. Nareszcie mogę zaprezentować skończona pracę. Zachęcam do komentowania. Za jakiś czas wątek powinien doczekać się uaktualnienia a to przez animowaną prezentację którą jeszcze mam do wykonania, bo ją także zakładał ten projekt. Edit: To już finalna praca z nowymi renderami. Do następnego! Edytowane 22 Luty 2013 przez Pawlito
Pabllos Napisano 15 Styczeń 2013 Napisano 15 Styczeń 2013 Pawlito praca pozytywna i poprawna. Ja bym jeszcze popracował nad studiem bo moim zdaniem jest zbyt cukierkowe. Aczkolwiek praca bardzo dobra gratulacje :)
Pawlito Napisano 16 Styczeń 2013 Autor Napisano 16 Styczeń 2013 Pabllos dzięki za komenta, i tak jednak przerenderuję jeszcze te ujęcia w studio z nowym setupem lakieru, choć uznałem ten etap za zamkniety, ale naszła mnie chęć teraz kiedy renderuję klatki do animacji na których lakier wygląda bardziej naturalnie. Powinno wyjść teraz mniej cukierkowo.
thecrev Napisano 17 Styczeń 2013 Napisano 17 Styczeń 2013 Model wydaje się ładnie zrobiony, jedynie co najbardziej szczypie w oczy to lakier karoseri samochodu bo felgi dobrze wyglądają, czekam z niecierpliwością na animacje.
Pawlito Napisano 22 Luty 2013 Autor Napisano 22 Luty 2013 Oto zapowiadana prezentacja. [video=youtube_share;rXTXxWKCRbE] Można było lepiej zrobić to w każdym względzie ale pora na nowe projekty. Do następnego. Edit: przepraszam za jakość filmu, ale przed wrzuceniem na YT i po kompresji wyglądał o niebo lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi