mafialt Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Siema :) w jednym z tutoriali znalazłem taki oto obrazek Jednak kompletnie nie wiem gdzie to ustawić aby metal był brudny i porysowany. Kombinowałem bardzo długo i nic nie wykombinowałem ;) Może pytanie amatorskie, ale każdy ma jakieś początki ;) korzystam z 3dsmaxa i vraya;) Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Cześć! Obok miejsca, w którym ustawiasz sobie właściwości odbić, tzn natężenie, masz opcję załadowania tam mapki. Czarne - nie odbija, białe odbija na max, wszystko co pomiędzy czarnym i białym jest stopniowane. Miłej zabawy! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafialt Napisano 24 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2013 Dzięki wielkie :D Bardzo mi pomogłeś ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Miło mi. Pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi