Napisano 24 Styczeń 201312 l Cześć, Po baaaardzo długiej przerwie wracam do 3d i odświeżam sobie powoli wszystko. Na warsztat wziąłem Zbrusha i powoli tworzę człowieczka i właśnie - coś mi w nim nie pasuje, tylko za bardzo nie wiem co. A więc wszelkie rady, uwagi, marudzenia mile widziane ;)
Napisano 25 Styczeń 201312 l Długa droga przed Toba ale nie zniechecaj sie. Powiem tyle ze jest narazie ciastus. Jeszcze macapa ustawiles ze wyglada jak swieczka. Dodam ,że oko trzeba wypracować i patzec patrzec patrzec bo i najlepej nie codziennie w ta jedna prace. Rzezbic za duzo nie rzezbilem ale wiem ze practice make U masta. Na chwile obecna masta of disasta. Moze same główki klecic? Duzo refek. Obcaj teczke kolegi z forum ktory same główki klepal. Naprawdę zrobile duuzy progres. Pewnie dupka przyrosla mu juz do fotela komputerowego ale ostro skila pociagnał. Tak wiec nie zniechecaj sie... I za pare miecha popatrzysz na ta prace i bedziesz sie smial. A teraz anatomia anatomia anatomia i refki refki refki no dluto "_". Hej.... Pozdro Indian ;)