olaf Napisano 14 Luty 2014 Share Napisano 14 Luty 2014 jak poprawiasz stare rzeczy to za wiele się nie naskillowałes, bo bys je spalił dawno. Kolory zaczynasz obczajac fajnie ale bryła dalej w lesie. Masz dwa wyjscie iść w 3D i zbeusha albo wziąć się na powaznie za skillowanie podstaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stratuss Napisano 16 Luty 2014 Autor Share Napisano 16 Luty 2014 Przez słowo poprawka miałem na myśli, że koncepcja została, ale obrazek w 95% jest nowy. A przez podstawy to co konkretnie rozumiesz? Perspektywę, formę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Luty 2014 Share Napisano 19 Luty 2014 spoko, to taka luzna mysl bazująca na fakcie, ze wywalanie starych prac to lepsze rozwiazanie niz pracowanie na nich. Przez podstawy mam na mysli ogolnie formy. Z tym przyjdzie perspektywa itp. Kolory masz bardzo fajne, czujesz to. Brakuje tylko technicznie przestrzeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stratuss Napisano 6 Marzec 2014 Autor Share Napisano 6 Marzec 2014 Kolejna wrzuta, zajęło mi 34h, mam nadzieję, że nie stracone. Ile powinno zająć zrobienie takiego obrazka tak realnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stratuss Napisano 6 Marzec 2014 Autor Share Napisano 6 Marzec 2014 I coś z innej beczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stratuss Napisano 23 Listopad 2014 Autor Share Napisano 23 Listopad 2014 Witam po kolejnej półrocznej przerwie, za dużo nie rysuję, bo nie mam czasu, wstawiam jakieś poprawki i coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi