Napisano 14 Luty 201411 l jak poprawiasz stare rzeczy to za wiele się nie naskillowałes, bo bys je spalił dawno. Kolory zaczynasz obczajac fajnie ale bryła dalej w lesie. Masz dwa wyjscie iść w 3D i zbeusha albo wziąć się na powaznie za skillowanie podstaw.
Napisano 16 Luty 201411 l Autor Przez słowo poprawka miałem na myśli, że koncepcja została, ale obrazek w 95% jest nowy. A przez podstawy to co konkretnie rozumiesz? Perspektywę, formę?
Napisano 19 Luty 201411 l spoko, to taka luzna mysl bazująca na fakcie, ze wywalanie starych prac to lepsze rozwiazanie niz pracowanie na nich. Przez podstawy mam na mysli ogolnie formy. Z tym przyjdzie perspektywa itp. Kolory masz bardzo fajne, czujesz to. Brakuje tylko technicznie przestrzeni.
Napisano 6 Marzec 201411 l Autor Kolejna wrzuta, zajęło mi 34h, mam nadzieję, że nie stracone. Ile powinno zająć zrobienie takiego obrazka tak realnie?
Napisano 23 Listopad 201410 l Autor Witam po kolejnej półrocznej przerwie, za dużo nie rysuję, bo nie mam czasu, wstawiam jakieś poprawki i coś nowego.