Cug Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 Cze!!! ostatino zabralem sie do pracy nad animacja, bedzie to tanczaca laleczka voodoo w ktora w czasie jej tance beda sie wbijac szpilki i gwozdzie, bedzie przypalana cygarem itd. lalaczka mimo wszystko bedzie sie starala tanczec ma to byc taka makabra na wesolo troche w stylu ''happy tree frends'' narazie pokazuje kilka koncepcji glownego bochatera
Marcin Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 hmm twaz z profilu wyglada fajnie ale z frontu juz ble ... moze bardziej jajowy ksztalt by sie przydal ... najbardziej razi mnie ten podbrudek ... :/ ... ja bym tylko troche scisnal imadlem twaz ;) powodzenia ...
lumaq Napisano 18 Sierpień 2004 Napisano 18 Sierpień 2004 Jezeli laleczka voodoo to najlepiej by bylo gdybys zrobil taka szmaciana laleczke. Zawsze slowo voodo kojarzylo mi sie ze szmaciankami. Wlasciwie to taka laleczke najbardziej mi przypominalo ciastko ze shreka:P
Cug Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Napisano 20 Sierpień 2004 zaczalem modelowanie postaci , nie jestem jeszcze z niej zadowolony ale sami ocencie co do tego co mowil lumaq to mysle ze lalka przyponinajaca czarownika jest latwiejsza do zanimowania - uczlowieczenia a ja nie jestem jeszcze w tym najlepszy
lumaq Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 Ja bym zrobil animacje brwi zeby wyrazal jakies emocje. Wiem ze to pewnie trudne ale ja nie znam sie nic na robieniu w 3d wiec taj tylko pomysl podrzucam. Duze oczy bym mu jeszcze dodal. AA i slyszalem cos jeszcze kiedys od Kolegi alka:P ze jest takie cus co sie shag hair nazywa. Sadze ze gdyby laleczce dac wlosy i zeby byly takie fajne i sie ruszaly:P to podczas animacji byloby fajniej. p.s ta laleczka wyglada jak tata mojego kolegi:P pzdr
Cug Napisano 22 Sierpień 2004 Autor Napisano 22 Sierpień 2004 po pracowalentroche nad twarza, chyba jest lepiej - sami ocencie co do wloswo to zastanawialem sie na zrobieniem jakis fajnych ale niewiem czy uda mi sie je jakos fajnie zanimowac ale sprobuje p.s ta lalka jest podobna do mojej dawnej znajomej z liceum
flesz_gordon Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 jezeli ma byc smieszna to moze pasowal by tu taki głupkowaty "krzywy usmieszek" :) niesymetryczny...wiesz o co chodzi :)
asfalton Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 no zgadzam sie z flashem i jeszcze zeby zapatrzyl sie w kamere zeby mu slina poleciala ghe
Cug Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Napisano 24 Wrzesień 2004 troche ostatnie nad tym posiedzialem mysle ze jak dooncze twarz i zrobie wlosy bedzie ok te kolorki to nie jest textura tyllko nie moglem juz patrzec na takiego szarego
lumaq Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 Eee no teraz fajny. Tak glupkowato przymkniete oko wprawia mnie w dobry humor. Tak trzymaj.
Rekomendowane odpowiedzi