ftorek Napisano 21 Luty 2013 Share Napisano 21 Luty 2013 Witam po dlugiej przerwie spowodowanej... hmm... zyciem... :) Moje pierwsze starcie z zbrushem, normalnymi, specularami itd itp... Sam tu widze sporo do poprawy (generalna ubogosc, plaskawy normal, ewidentne buraki, troche plastikowa blacha itd....) - ale na razie bedzie - nauczylem sie sporo i zabieram sie za co innego... Piszcie co myslicie a badzicie krytyczni :) dzieki i pozdrawiam f. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 22 Luty 2013 Share Napisano 22 Luty 2013 W sumie bardzo fajne. Jedynie co mnie sie nie podoba, to to skręcenie drewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 22 Luty 2013 Share Napisano 22 Luty 2013 Paaaanie dyć to maczuga! Fajny styl - pomijając normalki jak nic podpada pod hand painted textures :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wowoz Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 (edytowane) Dla mnie ewidentnie brakuje zroznicowania kolorystycznego i jakiegoś waloru na tym drewienku. Metal moim zdaniem powinien mieć jakieś plamki, żeby lepiej wyglądał. No i skóra, która wygląda jak okleina :D No i ao bym przepalił z LP, zeby te kolce mialy fajny cien Edytowane 24 Luty 2013 przez Wowoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 i kreeeeew, jestem rządny krwiii :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 Świetny model - super NM. jedynie jak juz trzeba się czepiać to tekstura rekojeści, ta paski ze skóry kolorystycznie oraz faktura mi nie odpowiada, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi