Nagash Napisano 22 Luty 2013 Share Napisano 22 Luty 2013 (edytowane) Hej, wrzucam moje ostatnie rendery domu. Co o nim sądzicie? Soft: max, vray, ps Edytowane 22 Luty 2013 przez Nagash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Luty 2013 Share Napisano 22 Luty 2013 U mnie nie wyświetla się ani dom, ani brzózki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nagash Napisano 22 Luty 2013 Autor Share Napisano 22 Luty 2013 Teraz już powinno działać, googiel coś kombinuje i coś się sypnęło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 22 Luty 2013 Share Napisano 22 Luty 2013 realizm średni (bajkowe troche) ale bardzo miłe dla oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalNowak Napisano 23 Luty 2013 Share Napisano 23 Luty 2013 Przyjemne rendery. Jedna ogólna uwaga to brak kolorów. Spróbowałbym poeksperymentować na przyszłość z niebem i zielenią. Na niebo spróbowałbym dać mniej cyjanu a więcej mocnego niebieskiego i może mniej chmur, uzyskasz dzięki temu odcięcie białego budynku od nieba, przez te chmury trochę to wszystko się zlewa kolorystycznie. Zieleń ma szerszą gamę kolorystyczną, wprowadzając różnorodność możesz zwiększyć atrakcyjność renderów. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nagash Napisano 23 Luty 2013 Autor Share Napisano 23 Luty 2013 Dzięki Michał i Siwy za cenne uwagi. Zawsze miałem problem ze zbyt nasyconym i kontrastowym niebem i teraz poleciałem zupełnie przeciwnie i chyba przesadziłem. Trawka jeszcze do dopracowania, dopiero pierwszy render z nowymi modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi