Nagash Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 (edited) Hej, wrzucam moje ostatnie rendery domu. Co o nim sądzicie? Soft: max, vray, ps Edited February 22, 2013 by Nagash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 U mnie nie wyświetla się ani dom, ani brzózki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagash Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 Teraz już powinno działać, googiel coś kombinuje i coś się sypnęło... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 realizm średni (bajkowe troche) ale bardzo miłe dla oka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalNowak Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Przyjemne rendery. Jedna ogólna uwaga to brak kolorów. Spróbowałbym poeksperymentować na przyszłość z niebem i zielenią. Na niebo spróbowałbym dać mniej cyjanu a więcej mocnego niebieskiego i może mniej chmur, uzyskasz dzięki temu odcięcie białego budynku od nieba, przez te chmury trochę to wszystko się zlewa kolorystycznie. Zieleń ma szerszą gamę kolorystyczną, wprowadzając różnorodność możesz zwiększyć atrakcyjność renderów. Pozdrawiam Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagash Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 Dzięki Michał i Siwy za cenne uwagi. Zawsze miałem problem ze zbyt nasyconym i kontrastowym niebem i teraz poleciałem zupełnie przeciwnie i chyba przesadziłem. Trawka jeszcze do dopracowania, dopiero pierwszy render z nowymi modelami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts