Napisano 1 Marzec 201312 l [ATTACH=CONFIG]89617[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]89618[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]89619[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]89620[/ATTACH] Witam zamieszczam projekt domu zaczynając od kuchni, finalnie bez belki wiszącej nad wyspą. Resztę wizualizacji zmieszczę w następnym poście.
Napisano 1 Marzec 201312 l A daj ciemną podłogę i to co w drennie zrób podobnie ciemne:) Dodatkowo przetestuj wnękę z oprawami ciemną i same oprawy również:) Z tego co piszesz ta lampa wyleci znad wyspy. To dobrze bo się gryzą nieco. Fajnie by tu wyglądał pochłanaicz wblatowy no ale kasowo wygląda to już mniej fajnie:/ Jeszcze raz dzięki wiesz za co ;)
Napisano 3 Marzec 201312 l Myślę że to też by załatwiło sprawę http://www.elica.com/pl/pl/Cloud_Nine , jak dla mnie to ta mikrofala niebezpiecznie wysoko jest, teoretycznie można instalować na takiej wysokości ale masz kilka tych szaf do dyspozycji. Odnośnie całego projektu to jest w tym potencjał, lubie takie spokojne zestawienia, może jak byś wstawił jakieś dodatki w intensywnym kolorze, trochę by to ożywiło całość. Spróbuj też przestawić ten Salon stronami, myślę że to bardzo dobry pomysł.
Napisano 4 Marzec 201312 l Dla mnie (którego umiejętności są przeciętne) przykład kolegi jest wielce motywujący. Gdyż pokazuje, że przy braku warsztatu (jak zwał tak zwał), mozna zdobyć klientów i przetrwać w tym zawodzie. Oglądając stronę autora (ilość realizacji) serce roście :) Podziękowania dla Przemone i prośba o więcej.