JOKER Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Czesc wszystkim :) dawno nic nie wstawialem na forum :)postanowilem ze wrzuce dwa renderki studyjne zrobione w wolnej chwili miedzy projektami :) model oczywsicie moj jakby ktos sie pytal :)mam nadzieje ze sie wam spodoba :)pozdrawiam 3dmax,Vray,PS Link to comment Share on other sites More sharing options...
mowo Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Studio bardzo fajne, model również jedynie na siłę można się przyczepić braku w reflektorach przednich kierunkowskazy oraz uszczelek gumowych okalających reflektor. Ale to drobnica, całościowo mi się bardzo podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
legomir Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Bardzo fajnie. Podoba mi się ułożenie refleksów na bocznym ujęciu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukii Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Model rewelacyjny, render też jedynie co mi się nie podoba tam na dachu bliżej drzwi coś się tam refleksy kłócą . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKER Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 faktycznie z tym kierunkowskazem jest lipa kiedys robilem ten model i mialem problem ze zdjeciami nigdzie niebylo takiego zblizenia zeby na 100 % stwierdzic jak to jest zbudowane wiec juz sie niebawilem i tak zostawilem niby on tam jest ale taki jakis mniejszy niz w rzeczywistosci moj blad :) co do refleksow to faktycznie troszke posiedzialem zeby tak ustawic dobrze ze sie podoba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts