Napisano 3 Marzec 201312 l Witam! Wybaczcie za angielszczyznę skopiowaną z Be., chociaż to pewnie nikomu nie robi różnicy i tak ;) Pierwszy raz w życiu wyskrobałem coś takiego i zastanawiam jak się tu forum odniesie bo chyba mało takich rzeczy tutaj ;) "This is my experimental pencil/ink project.Ink on plywood 50x70cm. It's first time when i took ink pens, plywood and with pencil support i made this work. I don't know how much time i spend working on this but it was very very fun. This one open a series of 7 (i think) plywood's works" Link do behance'a z resztą zdjęć: http://bit.ly/YiErcp Pozdr!
Napisano 3 Marzec 201312 l Eeee... chciało Ci się ? :D Nie no, szacunek, za włożoną pracę :-) Pozdrawiam, Niedźwiedź
Napisano 3 Marzec 201312 l Fajnie na tym ostatnim obrazku wyglądają te odważniejsze patterny na piórach. Chętnie bym zobaczył więcej takich w innych fragmentach rysunku. Bardzo cool :)
Napisano 3 Marzec 201312 l Autor Dzięki ;) Tak jak pisałem, ten rysunek traktuje jako eksperyment, dlatego w różnych częściach są różne "Techniki" mimo że większość przytłumione kropkowaniem. Następny będzie lepszy ;)
Napisano 3 Marzec 201312 l Robi wrażenie, widać ile włożyłeś w to czasu i samozaparcia, pewnie nie było łatwo. Ciekawi mnie jak by to wyglądało gdybyś dodał nieco bejcy na ciemniejsze miejsca. Może wypróbujesz to w kolejnej pracy, jestem bardzo ciekaw. Wzorowałeś się na czymś? No tylko pogratulować, jedź dalej z tym, naprawdę wygląda nieziemsko.
Napisano 3 Marzec 201312 l Autor Taki był zamysł Mac, ale nie bejcą tylko lakierem i/lub pokostem, bo sprawdzałem jak to działa z tuszem, i tusz się rozpływa po słojach i wychodzi lipa, poniżej test i coś takiego chciałem osiągnąć i zastanawiam się czy całości nie pojechać tak
Napisano 3 Marzec 201312 l Może jakieś farbki czy coś dla urozmaicenia, trochę koloru by się przydało. Czekam na więcej takich prac.
Napisano 4 Marzec 201312 l Autor Dzięki za komentarze, co do koloru na pewno w którejś pracy bedę wprowadzał, ale chyba jeszcze nie teraz :)
Napisano 4 Marzec 201312 l wygląda łał, ogrom pracy potęguje łał. Zastanawia mnie spekt trwałości tego tuszu z unipinów na desce, nie zciera się przypadkiem, trwałe to jest?
Napisano 5 Marzec 201312 l Autor Dosyć trwałe, pierwsze kreski były robione w grudniu i wszystko dotąd jest idealnie, ale tak jak pisałem wcześniej będzie na tym lakier / pokost dla wydobycia kolorku i pół błysku. Pozdr ;)