rad Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 hmmmm.....wszyscy tak ostro autka rysują, a który ma części do tych autek?dziś wieczorem może ją skończę...zapraszam=]
enzo Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 Nie wiem czy mój przedmówca...robi sobie żarty...czy nie??? Ale jednak przybliże mu co to jest :) Jest nie więcej nie mniej...jak Świeca...:) oczywiście nie taka z wosku..tylko taka mechaniczna co daje iskre...:)
Gość User190 Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 a ja tu żadnej ikry nie widzę ;) lol a co do modelu - posty... ale może będzie coś więcej bo ładny renderek jest :)
Pablo Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 Mam nadzieje ze na samej swiecy sie nie skonczy:D lepiej zrobic do niej scenerie...np. silnik :D pozdr
enzo Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 No i mam nadzieję że na silniku się nie skończy...on też potrzebuje scenerii:) może samochód....:)
Marcin Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 śnijcie dalej ;) pussik tez zaczynala od hamulca .. ;) a widzicie jakiej ubdejty ? hehe
rad Napisano 21 Sierpień 2004 Autor Napisano 21 Sierpień 2004 ...kurcze na całe autko to torszku mało czasu jest...ale powoli powoli bedę może zbierał sobie części a potem się coś poskłada=] wrzucam wczorańszy render...no i tu pytanie...jak zrobić żeby ten cień był trochę ładniejszy..swiatło mr area omni i ray traced shadows...co do otoczenia to jeszcze nie mam do końca konceptu ale pewnie będzie jakiś mocny DOF i z obiektywu macro
masater Napisano 21 Sierpień 2004 Napisano 21 Sierpień 2004 daj więcej sampli w ustawieniach światła w area light parameters bedziesz miał ładniejszy cień
Gość spawn_mateo Napisano 21 Sierpień 2004 Napisano 21 Sierpień 2004 hm.... z tego co wiem to ta świeca wr78x ma uszczelkę (podkładke) ale poza tym całkiem całkiem. ciekawe ile bosch by liczył sobie za tak wykonaną świeczke osobiście wole NGK :-)
Rekomendowane odpowiedzi