Napisano 20 Sierpień 200420 l hmmmm.....wszyscy tak ostro autka rysują, a który ma części do tych autek?dziś wieczorem może ją skończę...zapraszam=]
Napisano 20 Sierpień 200420 l Nie wiem czy mój przedmówca...robi sobie żarty...czy nie??? Ale jednak przybliże mu co to jest :) Jest nie więcej nie mniej...jak Świeca...:) oczywiście nie taka z wosku..tylko taka mechaniczna co daje iskre...:)
Napisano 20 Sierpień 200420 l a ja tu żadnej ikry nie widzę ;) lol a co do modelu - posty... ale może będzie coś więcej bo ładny renderek jest :)
Napisano 20 Sierpień 200420 l Mam nadzieje ze na samej swiecy sie nie skonczy:D lepiej zrobic do niej scenerie...np. silnik :D pozdr
Napisano 20 Sierpień 200420 l No i mam nadzieję że na silniku się nie skończy...on też potrzebuje scenerii:) może samochód....:)
Napisano 20 Sierpień 200420 l śnijcie dalej ;) pussik tez zaczynala od hamulca .. ;) a widzicie jakiej ubdejty ? hehe
Napisano 21 Sierpień 200420 l Autor ...kurcze na całe autko to torszku mało czasu jest...ale powoli powoli bedę może zbierał sobie części a potem się coś poskłada=] wrzucam wczorańszy render...no i tu pytanie...jak zrobić żeby ten cień był trochę ładniejszy..swiatło mr area omni i ray traced shadows...co do otoczenia to jeszcze nie mam do końca konceptu ale pewnie będzie jakiś mocny DOF i z obiektywu macro
Napisano 21 Sierpień 200420 l daj więcej sampli w ustawieniach światła w area light parameters bedziesz miał ładniejszy cień
Napisano 21 Sierpień 200420 l hm.... z tego co wiem to ta świeca wr78x ma uszczelkę (podkładke) ale poza tym całkiem całkiem. ciekawe ile bosch by liczył sobie za tak wykonaną świeczke osobiście wole NGK :-)