Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hmmmm.....wszyscy tak ostro autka rysują, a który ma części do tych autek?dziś wieczorem może ją skończę...zapraszam=]

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie wiem czy mój przedmówca...robi sobie żarty...czy nie???

Ale jednak przybliże mu co to jest :) Jest nie więcej nie mniej...jak Świeca...:) oczywiście nie taka z wosku..tylko taka mechaniczna co daje iskre...:)

Napisano

a ja tu żadnej ikry nie widzę ;) lol

a co do modelu - posty... ale może będzie coś więcej bo ładny renderek jest :)

Napisano

Mam nadzieje ze na samej swiecy sie nie skonczy:D lepiej zrobic do niej scenerie...np. silnik :D

pozdr

Napisano

No i mam nadzieję że na silniku się nie skończy...on też potrzebuje scenerii:) może samochód....:)

Napisano

śnijcie dalej ;) pussik tez zaczynala od hamulca .. ;) a widzicie jakiej ubdejty ? hehe

Napisano
  • Autor

...kurcze na całe autko to torszku mało czasu jest...ale powoli powoli bedę może zbierał sobie części a potem się coś poskłada=]

wrzucam wczorańszy render...no i tu pytanie...jak zrobić żeby ten cień był trochę ładniejszy..swiatło mr area omni i ray traced shadows...co do otoczenia to jeszcze nie mam do końca konceptu ale pewnie będzie jakiś mocny DOF i z obiektywu macro

Napisano

daj więcej sampli w ustawieniach światła w area light parameters bedziesz miał ładniejszy cień

Napisano

hm.... z tego co wiem to ta świeca wr78x ma uszczelkę (podkładke) ale poza tym całkiem całkiem. ciekawe ile bosch by liczył sobie za tak wykonaną świeczke osobiście wole NGK :-)