PrzemaSS_POL1 Napisano 6 Marzec 2013 Napisano 6 Marzec 2013 (edytowane) Ostatni mój WIP. Uzbrojony pojazd dowodzenia wojsk niemieckich podczas WW2. Edytowane 28 Sierpień 2013 przez PrzemaSS_POL1
Paveu69 Napisano 6 Marzec 2013 Napisano 6 Marzec 2013 CIEMNO! Wyprowadź go z tej jaskini i będzie przynajmniej coś widać, bo teraz strasznie gubią się detale... Początek fajnie się zapowiada, powodzenia dalej!
PrzemaSS_POL1 Napisano 7 Marzec 2013 Autor Napisano 7 Marzec 2013 Całkiem możliwe,zależne od monitora pewnie, poprawie. a mam pytanie czy nie posiada ktoś linka do szczegółów podwozia, silnika, i wnętrza. nie chodzi mi tu o zdjęcia replik, ale może jakąś instrukcje oryginalną w *.*pdf.?
bober89 Napisano 16 Marzec 2013 Napisano 16 Marzec 2013 Refki to największa bolączka. Trzeba molestować google i przewalić trochę stron, a co do instrukcji to nie ma co marzyć ;p Wygląda konkretnie, ale faktycznie trochę za mało światła :)
PrzemaSS_POL1 Napisano 17 Marzec 2013 Autor Napisano 17 Marzec 2013 Oj przewalam ciągle.tylko albo są repliki do tego konkretnego modelu albo lipne czarno białe.Ale dzięki bober89 za to co na PW tych nie miałem. Dopóki nie znajdę czegoś konkretnego co do wnętrza i podwozia zajmę się texturką. Mały teścik.
medwed Napisano 17 Marzec 2013 Napisano 17 Marzec 2013 looknij http://sdkfz247b.blogspot.com/ i http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?f=47&t=136109&sid=29c98619b7a68ddb86a9c8c5ba57b481
PrzemaSS_POL1 Napisano 17 Marzec 2013 Autor Napisano 17 Marzec 2013 no mam to nawet się zastanawiałem nad tym czy to aby nie render. :), ale znalazłem parę innych szczegółów nie takich jak powinno być w nim w sumie jak się nie ma instrukcji niemieckiej to się nie zrobi dokładnie hehe..ale i tak mało zdjęć jest i jak je się porówna to lipa czasem.np. łączenie blachy, na niektórych to spawy a na starych widać ze nakładana na siebie a co za tym idzie spaw lub śruby i bądź tu mądry. ;)
PrzemaSS_POL1 Napisano 28 Sierpień 2013 Autor Napisano 28 Sierpień 2013 Ciąg dalszy... A tu początek z texturami...Oczywicie będe je dopieszczał aby to miało rece i nogi, ale narazie prezentuje sie to tak. Mam nadzieje, że nie jest za ciemno. Mam też pytanie co do jego wnętrza, nieznalazłem żadnych fotek co do wyposażenia, wiem o tyle o ile o wersji z radiostacją(jaka?) lub centrum dowodzenia, ale nic już o miejscu dla kierowcy desce rozdzielczej itp. Byłbym wdzieczny jakby ktos wpadł na coś i mi podesłał.
Rekomendowane odpowiedzi