Napisano 21 Sierpień 200420 l witam robienie ciągle fiatów juz mnie znudziło i zabrazłem sie za Chevrolet Corvette z 1982r. Oto co wyszkubałem dzis
Napisano 21 Sierpień 200420 l egon - twoje portfolio bedzie wygladalo jak zlomowisko WIP`ów .... hehe troche smieszne na dluzsza mete ... samochod no fajny wybrales .... ale wole rocznik 71" Tutaj masz fajn astronke z modelami corvetty : LINK
Napisano 21 Sierpień 200420 l Autor elo teraz mam pytanko dla was czy te felgi podejdą do tego autka??
Napisano 21 Sierpień 200420 l Ja bym zrobił felgi takie jakie montowano w oryginalnym wozie.Chociaż te chyba będą dobre.
Napisano 21 Sierpień 200420 l Według mnie felgi odpadają. Ciekawy pomysł, ale nie pasujący do tego autka. Spróbuj zmienić je na felgi jak z Corvette Coupe 1990 (zdjęcia z podanego linka). Trzymam kciuki bo wozik zapowiada się bardzo fajnie.
Napisano 22 Sierpień 200420 l Autor siema co do fegl to przemyśle felgi z corwetty z 1990r, ale narazie zostawie te co są, bo niechce mi sie innych szkubac bo musze autko od połowy robic na nowo bo wczoraj prubowałem tył zrobic i niestety mi sie spierniczyło pół auta ale na sczęście tylko tylnia część. A teraz zeby niebyło :P wrzuce fotke felgi jak wyglonda cała
Napisano 22 Sierpień 200420 l jakos ta felga nie jest ciekawa, nie widac polaczenia ramion z obrecza, jakas taka plastykowa sie wydaje, wyglada jak chamski odlew plastiku, radzilbym naprawde poprawic:D
Napisano 22 Sierpień 200420 l Autor witam dzis zabiorę się jescze za nowe felgi i bedą z Corwetty z 1990r. A teraz wrzucam tył. Ale niewiem czy moze taki byc
Napisano 22 Sierpień 200420 l ale bueńdUf widze ..... sam powinienes zauwazyc .... daj siatke bo masackra bedzie jak nie poprawisz ....
Napisano 22 Sierpień 200420 l Autor zamieszczam koło z corwetty 1990r. , siateczke zamieszcze jutro bo teraz aktualnie wychodze więc tylko wrzuce koło.
Napisano 23 Sierpień 200420 l Hmm ostatnio w wipach jakaś moda na grupowanie kilku prac w jednym temacie... Może zrób sobie własny pod tytułem "niedokończone modele egona". Sorry za sarkazm ale nie rozumiem po co zaczynasz kolejne modele skoro i tak ich pewnie nie skończysz. Bo skoro nie dokończyłeś 10 poprzednich to po co kończyć 11. ...
Napisano 23 Sierpień 200420 l Autor bartq jak byś chciał wiedziec to 2 pracki sa skończone, jednej niepokazałem skończonej. a drugom pokazałem i to był FIAT 500 NOva a tym autkiem kturego niepokazałem ale skończyłem było AUDI RSQ 2005 Concept.
Napisano 25 Sierpień 200420 l A w czym sie robi takie szlaczki na oponkach i wogole co jest najlepsze do modelowania aut? Pozdrawiam, Talthen
Napisano 25 Sierpień 200420 l Dark Hunter napisał: Bedzie dobrze tylko tego nie spier*** ! nie spie** bo jej nie skonczy.
Napisano 25 Sierpień 200420 l talthen napisał: A w czym sie robi takie szlaczki na oponkach i wogole co jest najlepsze do modelowania aut? Pozdrawiam, Talthen Najlepsze do modelowania aut sa dobre blueprinty, referencje, wygodne krzeslo, ergonomiczna mysza i program 3D... Czlowieku, sam wybierasz technike ktora Ci odpowiada np. Bzyku robi krzywymi bo mu to odpowiada Inni robia poly bo im wygodniej jeszcze inny box modeling i nigdy nie mysl ze inna technika jest latwiej
Napisano 25 Sierpień 200420 l Całkiem niezłe, ale widać że stać Cię na więcej, popraw te opony np. bieżnik jakiś dziwny, zero ostrych krawędzi, wygląda jakby ta opona 5 lat jeżdżona była :)
Napisano 26 Sierpień 200420 l Autor elo soryy ze nic nie wrzucam ale miałem wczoraj i dzis egzaminy wioęc sie musiałem jescze troszke pouczyć, ale dzis robie przesiadke na Maxa 6 i robie dalej tom corwette