Napisano 21 Marzec 201312 l DreamWorks Animation zaprezentowało nowy zwiastun dla Turbo – swojego kolejnego pełnometrażowego filmu animowanego. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2832 Edytowane 21 Marzec 201312 l przez CzAk1
Napisano 21 Marzec 201312 l no mysle, ze następny film DW będzie o rudowłosej księżniczce szukającej niezależności. Anyway ślimaka chętnie zobaczę. Mam nadzieje, ze nie będzie trzeba dopłacić za 48fps hehe
Napisano 21 Marzec 201312 l zapowiada się świetnie, żałuję tylko że w PL raczej nie będę mógł oglądnąć w oryginalnej wersji językowej :(
Napisano 21 Marzec 201312 l A co powiecie na trailer Planes ? heh, z początku myślałem, że to jakaś domowa produkcja jest :D finalnie trochę mnie razi, że tak bardzo podobne jest to do "Auta" (które swoją drogą bardzo lubię)
Napisano 21 Marzec 201312 l pierwsza myśl - "Ratatouille". Motyw przewodni wydaje się być bardzo podobny, ale cała reszta to zupełnie inny klimat. Będę śledził, bo wydaje się całkiem ok.
Napisano 21 Marzec 201312 l pierwsza myśl - "Ratatouille". Motyw przewodni wydaje się być bardzo podobny, ale cała reszta to zupełnie inny klimat. Będę śledził, bo wydaje się całkiem ok. o, właśnie, to taki mix Ratatouille z Autami jest :D
Napisano 22 Marzec 201312 l Czyli jak zanurzysz ślimaka w podtlenku azotu to zacznie zapierdzielać i świecić się na niebiesko... ciekawe :P