Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mysle ze przydal by sie temat scenariusz. Ludzie przedstawiali by swoje najprzedziwniejsze scenariusze ,albo pisali jeden wspolnie.

Albo schematy scenariuszy , trudno cos ulorzyc nie znajac podstawowych zasad ich tworzenia hy hy

dla zachowania autorstwa danego scen. mozna by bylo przechowywac jakos w archiwum w kazdym razie ...

Droga bochatera...

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm.... to forum CG a nie pisarzy .... z reszta męczy mnie czytanie dlugich komentazy (nie wiem jak innych) i watpie zeby watek byl popularny ... pewnie byl by przez 1 dzien (lub wogle) nachodzony a pozniej tak jak tysiace innych pogrzebal by sie sam jak zostal stwozony ... albo wogle wynikla by jakas konfrontacja miedzy uzytkownikami i byl by burdel .... jak to Adek slusznie przekręcił "Make CG,not war" a odemnie "Make CG , not mess" ;)

Napisano

hehe jak bym ci pokazal moje scenariusze to na zawal moglbys pasc sam pomysl dosc fajny choc nie widze dla niego kariery na stronie o grafice zwlaszcza ze wiekszosc niechetnie ujawnia swoje pomysly jezcze przed rozpoczeciem pracy.Pewnie by doszlo do sytuacji podczas ktorej jeden user oskarza drugiego o kradziez pomyslu , a na co to komu.

pozdrawiam

p.s. nie komentujcie mojego postu bo znowu sie off topic zrobi i zamkna dzial