Bedyk Napisano 4 Kwiecień 2013 Napisano 4 Kwiecień 2013 Żeby nie przedłużać w nieskończoność ustawiam minimalny czas trwania sondy, czyli do dzisiaj 23:59 WWWoj badfood
badfood Napisano 5 Kwiecień 2013 Napisano 5 Kwiecień 2013 Bitwa wyjątkowo zażarta, konkurencja duża i do tego moje zaskakująco wysokie miejsce na podium. Co za emocje! Musimy to kiedys powtórzyć:) Poważniej, dziękuję za głosy. Nowy temat zamieszczę niedługo, muszę tylko znaleźć powód, dla którego tego nie robić:)
badfood Napisano 5 Kwiecień 2013 Napisano 5 Kwiecień 2013 Bitwa wyjątkowo zażarta, konkurencja duża i do tego moje zaskakująco wysokie miejsce na podium. Co za emocje! Musimy to kiedys powtórzyć:) Poważniej, dziękuję za głosy. Nowy temat zamieszczę niedługo, muszę tylko znaleźć powód, dla którego tego nie robić:)
WWWoj Napisano 5 Kwiecień 2013 Napisano 5 Kwiecień 2013 ej ej... jak to? moja kreska przegrywa? :) badfood: Gratulacje!
Bedyk Napisano 5 Kwiecień 2013 Autor Napisano 5 Kwiecień 2013 gratsy badfood, trzymam kciuki za temat
Rekomendowane odpowiedzi