Napisano 22 Sierpień 200420 l Probowalem Ostatnio Boostowac Karte Graficzna W Rezultacie Mam Nieostry Obraz Nie Wiem Jak Go Zlikwidowac Pomocy!!!!!!!!!!! Moze Nacisnalem Cos O Czym Niewiem Albo Ktos Z Moich Domatorow Mi Cos Poprzestawial No Nie Wiem Co Robic Bo Z Takim Obrazem Nie Morzna Pracowac Dluzej Niz Piec Minut....!!!!! Pomocy Tone !!!!
Napisano 22 Sierpień 200420 l wlacz system w trybie awaryjnym .... a jak w tym trybie nie zadziala to znaczy ze to cos z monitorem .... a watpie zeby w monitoze byla opcja ostrosci ... ;)
Napisano 22 Sierpień 200420 l Autor w trybie awaryjnym jest ok ale nie moge tego zlikwidowac jakiego oprogramowania urzyc do przywrocenia ostrosci ?????
Napisano 22 Sierpień 200420 l poprostu aktualizuj sterownik od karty graficznej w trybie awaryjnym .... odinstaluj Powerstripa lub inny program do overclocka .... powinno pomuc .... ale najwazniejsze to od nowa sterownik .... masz szczescie bo jest to problem softłerowy ... ;)
Napisano 22 Sierpień 200420 l Marcin nie zgodze sie z toba ze jest to problem softwarowy. Jest to problem monitora. Mialem taki sam problem przy rozdzielczosciach 1280x960 i wyzszych. Mam dosc starego 17" Highscreena. Na nowszych monitorach tego nie bylo. Pomoglo dopiero rozkrecenie monitora, odnalezenie galki od ostrosci i recznie wyregulowanie:) Pozdro
Napisano 22 Sierpień 200420 l Autor spoko dzieki za wszystko w kazdym razie myslalem ze spadne z krzesla - kontrast byl tak wysoki ze sprawial wrazenie rozmazania sie tak to jest jak ktos obcy majstruje przy galkach w twoim kompie... ha ha