asfalton Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 Probowalem Ostatnio Boostowac Karte Graficzna W Rezultacie Mam Nieostry Obraz Nie Wiem Jak Go Zlikwidowac Pomocy!!!!!!!!!!! Moze Nacisnalem Cos O Czym Niewiem Albo Ktos Z Moich Domatorow Mi Cos Poprzestawial No Nie Wiem Co Robic Bo Z Takim Obrazem Nie Morzna Pracowac Dluzej Niz Piec Minut....!!!!! Pomocy Tone !!!!
Marcin Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 wlacz system w trybie awaryjnym .... a jak w tym trybie nie zadziala to znaczy ze to cos z monitorem .... a watpie zeby w monitoze byla opcja ostrosci ... ;)
asfalton Napisano 22 Sierpień 2004 Autor Napisano 22 Sierpień 2004 w trybie awaryjnym jest ok ale nie moge tego zlikwidowac jakiego oprogramowania urzyc do przywrocenia ostrosci ?????
Marcin Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 poprostu aktualizuj sterownik od karty graficznej w trybie awaryjnym .... odinstaluj Powerstripa lub inny program do overclocka .... powinno pomuc .... ale najwazniejsze to od nowa sterownik .... masz szczescie bo jest to problem softłerowy ... ;)
blood_brother Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 Marcin nie zgodze sie z toba ze jest to problem softwarowy. Jest to problem monitora. Mialem taki sam problem przy rozdzielczosciach 1280x960 i wyzszych. Mam dosc starego 17" Highscreena. Na nowszych monitorach tego nie bylo. Pomoglo dopiero rozkrecenie monitora, odnalezenie galki od ostrosci i recznie wyregulowanie:) Pozdro
asfalton Napisano 22 Sierpień 2004 Autor Napisano 22 Sierpień 2004 spoko dzieki za wszystko w kazdym razie myslalem ze spadne z krzesla - kontrast byl tak wysoki ze sprawial wrazenie rozmazania sie tak to jest jak ktos obcy majstruje przy galkach w twoim kompie... ha ha
Rekomendowane odpowiedzi