Napisano 22 Sierpień 200420 l Witam i zapraszam do śledzenia moich poczynań. Mam nadzieję że warto rozwinąć mojego ostayniego speeda. Czekam na sugestie,opinie i wasze odczucia. Pozdrawiam
Napisano 22 Sierpień 200420 l nie jest zle (nie znam sie) ps czemu prace 2d sa w wip?? nie powinny byc w 2d?? moge sie mylic!!
Napisano 22 Sierpień 200420 l Autor Cytuję-"Nie jesteś pewien czy uda ci się osiągnąć zamierzony efekt? Czy po prostu chcesz pokazać swoje umiejętności? Tutaj na pewno otrzymasz przydatne komentarze." Tu nie ma nic o tym że ten dział poświęcony jest tylko 2D,a z resztą są tutaj prace 2D. patrz n.p.ILuSTRACJA :) pozdro
Napisano 22 Sierpień 200420 l jest rog pokoju, jest kant miedzy scianami, a miedzy podloga a sciana, bo wydaje mi sie ze zmysly (postacie) chowaja sie w kacie, moge sie mylic
Napisano 22 Sierpień 200420 l nie jest zle (nie znam sie) ps czemu prace 2d sa w wip?? nie powinny byc w 2d?? moge sie mylic!! zanim zaszy ostatnie przebudowania na max3d w info o WIP'ie byly wskazowki jak nazywac watki i opisano zarowno 2d jak i 3d ...znaczy wiec ze nie czytales wnikliwie brachu ;) a teraz jak slusznie smart zauwazyl nie jest nic wspomniane zarowno o 3d jak i 2d wiec dopuszcza znow obie opcje, czego mozna sie domyslec smart dawaj dalej bo ja za bardzo nie wiem co to jest? ;) cholera gafa ?:D aaa przyjzalem sie oni troche fruwaja co nie ?, fajnie byloby ich jakos uziemic i jak chcesz sie bawic dalej to wez sie za ta grupke bardziej wnikliwie poz
Napisano 22 Sierpień 200420 l Mozesz zdradzic co przedstawia ta ilustracja? Jak narazie trudno mi jest to wywnioskowac :-) A myslalem ze Smart kombinuje cos w 3d :-)
Napisano 22 Sierpień 200420 l fajny pomysł :> pan Ucho, pan Oko, państwo Usta i to po lewej to nie wiem. Ale chyba brakuje kogoś ? jak little-ninja zauważył - latają. Może przed dodanie krawędzi między podłogą, a ścianą będzie lepiej widać. Jeszcze raz gratuluje pomysłu, nietuzinkowy i oryginalny :)
Napisano 23 Sierpień 200420 l Autor dzieki za wypowiedzi. Skilo-to jest róg,będzie kant między podłogą a ścianą little ninja-chodzi tu o reakcje naszych zmysłów na strach,wezme sie za nich:) obywatel-smart w 3D to tylko rzeźby w gipsie robi;) kiedyś może wrzucę bo nie widziałem tego na forum ale z drugiej strony tu chodzi o grafikę więc sie zastanowie Leru-po prawej jest pan Nos a po lewj pan usta:) pozdro
Napisano 23 Sierpień 200420 l siemka, naprawde fajny pomysl i niezle wykonanie. to jest jedna z takich prac ze kazdy sam interpretuje co oznacza. bardzo mi sie podoba. pozdr
Napisano 23 Sierpień 200420 l litle ninja--> racja moja wina nie czytalem ale pisalem ze moge sie mylic:D:D wiec smart dawaj wiecej bo malo jest:D:D
Napisano 23 Sierpień 200420 l fajnie sie zaczyna, ale dales tylko cztery zmysly,a gdzie jest dotyk ?? czyzby to jego tak sie baly ??? "ZLY DOTYK...." :D
Napisano 23 Sierpień 200420 l Autor Słuszna uwaga.ciekawie to zinterpretowałeś! :) Tak na prawdę tylko one wiedzą czego się boją ,skoro nie ma dotyku? To może właśnie jego sie boją. może chodzi tu o przemoc znim związaną (no, można kogoś ugryźć i to tez jest przemoc ale pan usta nie ma zębów;). Tylko przez dotyk można n.p. zabić.Słowo może zranić ale nie zabić. thx pozdro