Seremiak Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 siemka niewiem jak mam zmienic D3d na OpGl maxa mam zainstalowanego i niewiem gdzie to sie robi prosze pomuzcie????????????/
Marcin Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 To jest dla maxa 6 : Menu Start > Programy > Discreet > 3ds Max * > Change Graphic Mode Dla pozostalych : W preferencjach maxa wybiez ViewPort > Select Driver (to tam na dole) lub uruchomic maxa z przedrostkiem -h ;) a wszystko jest w helpie ;) ale co tam na forum powiedzą , nie ? ;)
Seremiak Napisano 23 Sierpień 2004 Autor Napisano 23 Sierpień 2004 ok wilekie dzieki za pomoc a jeszcze jedno na ktorym chodzi max szybciej D3d czy OGL
kozioo Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 zależy od karty i sterownikow. Musisz sam poprobowac.
Seremiak Napisano 23 Sierpień 2004 Autor Napisano 23 Sierpień 2004 a jaki jest optymalny sprzet do maxa 6 no chodzi mi tuo w miare płynna prace
sikham Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 jest jedna zasada cokolwiek masz bedzie to z czasem zamało ;)
Rekomendowane odpowiedzi