Gość denis1115 Napisano 21 Kwiecień 2013 Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Mam problem. Otóż trochę się bawiłem z opcjami i przez przypadek coś nacisnąłem, że straciło mi się hmmm... jak to nazwać.. wygląd tej osi X, Y, Z np. daje na Select and Move i nic mi nie wyskakuje przy bryle tylko jest pokazana taka samo oś albo tak samo przy Select and Rotate powinno mi się kółka wyświetlić klikając jakąś bryłę, by zmienić jej zwrot a jest standardowe pokazany "znaczek" z X, Y, Z taki jak po naciśnięciu Q czyli Select Object i po naciśnięciu na bryłę. Może to trochę "łopatologicznie" wytłumaczyłem ale nie potrafię inaczej :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 21 Kwiecień 2013 Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Wciśnij "X". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość denis1115 Napisano 21 Kwiecień 2013 Share Napisano 21 Kwiecień 2013 o dziękuję bardzo ;) Głupek ze mnie heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi