ailambert Napisano 21 Kwiecień 2013 Napisano 21 Kwiecień 2013 Mam pytanko w temacie załączników z naszymi pracami jakie dajemy w galeriach. Nie mam zielonego pojęcia gdzie mam umieścić moje prace, tak aby tutaj je zaklinować. A dokładniej na jakim portalu mam umieścić swoje prace tak aby tutaj bez problemowo się wyświetlały w dużym formacie ( bez przekierowywania na inny portal ), no i najlepiej żeby za to nie było opłat. Wiem, że pytanie jest pewnie banalne, ale ja jeszcze żadnej swojej pracy tutaj nie pokazywałem, a od czegoś trzeba zacząć;)
ailambert Napisano 22 Kwiecień 2013 Autor Napisano 22 Kwiecień 2013 W sumie chyba deviantART nie będzie zły.
adek Napisano 22 Kwiecień 2013 Napisano 22 Kwiecień 2013 Obrazki, które można wgrywać na max3d.pl zostały powiększone. Możesz użyć załączników. Sprawdz czy będzie to wstarczające. Jeśli nie - najpopularniejszy jest imageshack lub jeśli masz własny serwer.
ailambert Napisano 22 Kwiecień 2013 Autor Napisano 22 Kwiecień 2013 Ok, dzięki spróbuje przez nasze forum to załączyć.
Rekomendowane odpowiedzi