Kramon Napisano 24 Kwiecień 2013 Napisano 24 Kwiecień 2013 Witam pierwszy post de facto taki strikte pokazujący moje prace, zazwyczaj tylko komentuje newsy. Do sedna. Jest to jedna z moich takich bardziej prac które nie są jakimś totalnym kiczem, do której się bardziej przyłożyłem. Początkowo miał być wielki hangar a w nim 2 takie sztuki ale mój komputer, pentium 4 3.2ghz i 1 giga ramu odmawiał posłuszeństwa więc zdecydowałem się na jeden render. Program Blender. Silnik renderujący: blender render. Postprodukcja: photoshop. Link do behance klik Tak więc witam :P [ATTACH=CONFIG]90210[/ATTACH]
e3A Napisano 24 Kwiecień 2013 Napisano 24 Kwiecień 2013 Czy była by możliwość pokazania jak to wyglądało bez postprodukcji. Super efekt i chciałbym zobaczyć ile z tego PS-a
Kramon Napisano 24 Kwiecień 2013 Autor Napisano 24 Kwiecień 2013 Czy była by możliwość pokazania jak to wyglądało bez postprodukcji. Super efekt i chciałbym zobaczyć ile z tego PS-a niestety nie mam wersji z przed produkcji została na starym komputerze który jest w polsce. ale dużo. z grubsza sprawy. jakieś 15 gradient map na to poleciało. Proste oświetlenie było sporo roboty kolorystycznej w photoshopie acz kolwiek nie użyłem ani jednej maski wszystko było nakładane całkowicie na obraz.
Rekomendowane odpowiedzi