takashmen Napisano 3 Maj 2013 Napisano 3 Maj 2013 (edytowane) LigaChC - 6 kamesanin vs takashmen TYP: Enviro design TEMAT: Świątynia w skale dowolna interpretacja, brak narzuconej konwencji Jedyne założenie/warunek technika tradycyjna @EDIT jednak digital, kamesanin zakupił tablet i jak to ujął "ręka go pali" :D TERMINARZ: START: 03.05.2013 r KONIEC: 26.05.2013 r Edytowane 8 Maj 2013 przez miriam
kamesanin Napisano 3 Maj 2013 Napisano 3 Maj 2013 no to Panie takashmen http://www.youtube.com/watch?v=N4d7Wp9kKjA :D
kamesanin Napisano 7 Maj 2013 Napisano 7 Maj 2013 (edytowane) 1 rzut żeby nie było że się obijam :] ludek w tle gebirge we mgle ptaki itp:D najważniejszego bym zapomniał...;P Edytowane 7 Maj 2013 przez kamesanin
takashmen Napisano 8 Maj 2013 Autor Napisano 8 Maj 2013 ludzie czill https://soundcloud.com/lastrobots/chart-mix-september-2012 ja bez spiny wrzucam thumbsy, myslę że kontynuować będę numer 2, aczkolwiek numer 1 też ma spory potencjał @kamesanin wrzuć thumbsy, co do pracy to skupiłbym sie bardzij na świątyni niż na ludziku :)
kamesanin Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 wróciłem to mosz :] zastanawiam się też nad ostatnim po lewej...
EthicallyChallenged Napisano 19 Maj 2013 Napisano 19 Maj 2013 Przemyślałbym jeszcze ten kadr - co bardziej ciekawi widza? Oglądanie 2x tego samego (odbicie w wodzie) czy to co jest nad świątynią? - - - Połączono posty - - - Przemyślałbym jeszcze ten kadr - co bardziej ciekawi widza? Oglądanie 2x tego samego (odbicie w wodzie) czy to co jest nad świątynią? Podoba mi się walor, kolor, faktury i nastrój.
grass Napisano 19 Maj 2013 Napisano 19 Maj 2013 fajnie mogło by zagrać gdyby coś się działo na tej wodzie, łódka , kra (generalnie coś co kierowało by wzrok na plan drugi) , a w drugim planie to co jest czyli świątynia.
kamesanin Napisano 21 Maj 2013 Napisano 21 Maj 2013 takashmen no przaśne :] ta bitewka należy do ciebie! pogratulował :D ja szmirka której mam dość
takashmen Napisano 23 Maj 2013 Autor Napisano 23 Maj 2013 (edytowane) dzięki za uwagi EC i grass @kamesanin budynki w prawym dolnym rogu prezentują się dobrze, wywaliłbym to co wisi pomiędzy skałami, wręcz ograniczyłbym kadr do kompleksu na pierwszem planie, nie ma sensu wpędzać się w taką skomplikowaną ilustracje nie marudź i kończ to!! ------------- @EDIT nagły atak latających skał Edytowane 23 Maj 2013 przez takashmen
Rekomendowane odpowiedzi